Välkommen till Sven Walléns hemsida!
English, please!
 
Sven Wallén


 

Det är kul att dansa!

Jag gillar hundar bättre än jag gör katter
Jag gillar hundar bättre än jag gör katter

Om det inte regnar, börjar det snart och när det regnar, regnar det på mig!
 
Innehåll Nästa sida
» Om mig » Födelsedagskalas
» Fyrverkeri!
» Morgan?
» Morgan!
» 3-D
» Målbild

Andra sidor
» Sven Wallén Ledarskap & Coaching
» www.svenwallen.se
» Funderingsprofessorn
» Citat  » Diversehörnan
» Boklådan  » Favoriter
» Roliga Historier  » Grodor
» Önskelistan  » Galleri
» Latin  » På resa

» Länkar  » Partners
» Webbplats »Webböversikt

» James' sida
 
» Freaky?  » I-test
» Klockan  

» Downloads  » Ineffektivitet
 
» Nigeria-brev 
 
» S.A. Andrée

 

Om mig

Jag heter Sven Wallén, är  år och är gift med Tina. Jag har en son James,  år, som bor i England. Jag är uppvuxen i Skara i Västergötland, flyttade till Stockholm 1980. Flyttade vidare till England 1986 och återvände 1992. Jag bor nu i Stuvsta söder om Stockholm.

Jag är ingenjör med en E-MBA från Handelshögskolan i Stockholm och en mycket gedigen coachutbildning.

Jag har ett Certificate of Proficiency in English, Grade A, University of Cambridge, har jobbat som "Award assessor" för European Foundation for Quality Management , har gått kursen "Leadership for Change" på London Business School och är diplomerad NLP-coach (2002) och certifierad NLP-tränare (2005) från NLP-institutet, Stockholm. Se även Svenska NLP-akademien som jag startade 2002.

Efter lumpen på F7 Såtenäs började jag som butiksbiträde i en skivaffär i Skara 1977, flyttade till Stockholm 1980 där jag sysslade med slut- och leverans-provning av militär flygradio-utrustning (Bofors Aerotronics) under två år. 1982 blev det installationsprovning av telefonstationer (LM Ericsson), till en början i Stockholm, senare även utomlands (London, Amsterdam och Hongkong). 1986 flyttade jag till England och arbetade med tekniskt stöd till installationsprovnings-aktiviteter. Straxt efter jag flyttat till England fick jag en Morgan +8 i trettioårspresent av mig själv. 1992 återvände jag till Sverige och arbetade med processförbättringsprojekt för att 1995 ändra inriktning till affärs- och verksamhetsutveckling samt projektledning. Under 1999 arbetade jag på en säljstödsfunktion, och sedan hösten 1999 med organisations- och verksamhetsutveckling. Jag har startat eget och jobbar med ledarskapsutveckling och coaching. Jag är medlem i Hjärnsmedjan IQ-konsult ek.för. 2007-2009 arbetade jag på SL (Storstockholms Lokaltrafik) med att ta fram och förhandla avtal för drift och underhåll av det nya biljettsystemet SL Access, och med motsvarande processer och rutiner. 2011-2014 arbetade jag som kvalitetsansvarig på Taxi Stockholm. Nu letar jag nya utmaningar.

Medlem i Till Mensa sedan mars 1988. Jag gjorde inträdesprovet i England, och mitt resultat var 160.

Mina fritidsintressen rör sig mer runt kultur än sport. Jag tycker bättre om hundar än jag gör katter. Fast jag skulle kanske skaffa en dammkatt som jagar bort dammråttorna?

Har en färggrann mexikansk papegoja som jag importerat själv. Lyssnar gärna på musik (dansar oxå).

Jag värdesätter ärlighet, respekt, öppenhet och omtanke. Läs mer om mig på min firmasida och hos professorn.

Jag anses av kollegor och vänner som lojal, uppriktig, social, hjälpsam, sympatisk, förtroendeingivande, pålitlig, vederhäftig, metodisk, organiserad, strukturerad, humoristisk, presentabel, stilistisk, pådrivande, kompetent, retorisk, stresstålig, rättfram, trevlig, snabb, resultatorienterad och med fötterna på jorden. Jisses!

Top

Nästa sida >>>                                                                         

 

När du klickat på knappen ovan och bekräftar genom att klicka på "OK" så skickas ett mail till mig med den avsändare som du angivit i webbläsaren som avsändare.

Partners >>